Jaunumi

Izlasi pirms aizņemies! Atbildīga aizņemšanās! 2017-05-24

Atbildīga aizņemšanās, kas tas ir? Vienā vārdā to nevar izskaidrot, tāpēc turpmākais teksts iespējams Tev palīdzēs saprast frāzes: atbildīga aizņemšanās būtību.

Aizdevums ar sliktu kredītvēsturi 2017-05-24

Pirms runāt par naudas aizdevumu ar sliktu kredītvēsturi, sākumā ir jāsaprot tādi jēdzieni kā kredītvēsture un slikta kredītvēsture un kā tie veidojas!

Aizdevums vai uzkrājums, kas svarīgāks? 2017-05-23

Ik dienu Latvijas masu medijos tiek plaši diskutēts par ātrajiem aizdevumiem un nepietiekamo maksātspējas izvērtēšanu no aizdevēju puses, kas iespējams rada potenciālus draudus Latvijas ekonomikai. Atbildīgās Latvijas amatpersonas izsaka savus viedokļus un redzējumu par esošo situāciju ātro aizdevumu izsniegšanā, kas saņem lielu sabiedrības rezonansi pazīstamajos portālos.

Aizdevums neliela sapņa piepildījumam 2017-05-23

Lai piepildītu kādu mazu sapni ne vienmēr ir nepieciešami lieli ieguldījumi. Nepieciešami vien daži desmiti eiro, lai kādu parastu pelēku dienu sev jeb kādam no tuvajiem padarītu īpašu. Ja Tu neesi veicis uzkrājumus un no savas algas nevari uzreiz atlicināt pāris desmit eiro šādam sapnim, Tev ir iespēja vai nu veidot uzkrājumu šī sapņa piepildījuma vai palīgā ņemt ātro aizdevumu.