Aizdevums ar sliktu kredītvēsturi 2017-05-24

Pirms runāt par naudas aizdevumu ar sliktu kredītvēsturi, sākumā ir jāsaprot tādi jēdzieni kā kredītvēsture un slikta kredītvēsture un kā tie veidojas!

Kredītvēsture veidojas no Tevis ņemtajiem kredītiem un informācijas kā Tu esi šos kredītus atmaksājis. Slikta kredītvēsture veidojas, ja neesi savas saistības godprātīgi pildījis un aizdevēja kompānija šo informāciju iesniedz Latvijas Bankai saskaņā ar Latvijas Bankas Kredītu reģistra noteikumiem. Latvijā darbojas arī privātie parādnieku reģistri, kurus pārsvarā izveido piedziņas kompānijas.

Ja Tev ir nenomaksāti kredīti, vai droši zini, ka Tavi dati ir iekļauti kādā no parādnieku reģistriem, Tev droši vien rodas jautājums, vai iespējams saņemt naudas aizdevumu ar sliktu kredītvēsturi?! Šis jautājums ir aizdevuma kompānijas pārziņā, tā ir kompānijas nostājas vai tiek piešķirti aizdevumi cilvēkam, kuram ir slikta kredītvēsture. Iespējams, ka šādā situācijā kompānija aizdevumam var prasīt kādu nodrošinājumu- galvotāju, ķīlu, vai piemērot augstāku procentu likmi aizdevumam.

Jebkurā gadījumā Tev neviens nevar liegt reģistrēties kādā no ātro aizdevēju mājas lapām un izmēģināt iespēju saņemt naudas aizdevumu, ja Tev ir slikta kredītvēsture. Ļoti iespējams, ka šī sliktā kredītvēsture ir bijusi pirms vairākiem gadiem un patlaban Tu saņem labu atalgojumu, ko aizdevēja kompānijas arī ņem vērā, izsniedzot aizdevumu. Naudas aizdevums ar sliktu kredītvēsturi nav neiespējamā misija, tikai jāatrod piemērotais aizdevējs un jārēķinās ar to, ka aizdevums ir jāatmaksā!