Push paziņojumi - jaunas atlaides un citi ieguvumi 2018-07-19

Push paziņojumi – svarīgi ziņojumi par atlaidēm, bonusiem, akcijām un jauniem kredītu piedāvājumiem Tavā datorā, planšetdatorā vai mobilajā ierīcē! Šie paziņojumi ir līdzīgi īsziņām un mobilajiem brīdinājumiem.

Uzzini labākos piedāvājumus arī Tu, piesakoties Push paziņojumiem, jo šos jaunumus sasniedz tikai tie, kas devuši atļauju šo paziņojumu saņemšanai! Nekāda surogātpasta, mēstuļu vai "spama"!

Kā pieteikties Push paziņojumiem? 2 vienkārši soļi!

  • Ienākot mūsu mājas lapā, Tev atvērsies logs, kurā tiks jautāts, vai vēlies saņemt paziņojumus no mūsu vietnes.
  • Lai piekristu paziņojumu saņemšanai, Tev ir jāuzspiež poga "Atļaut" (Allow, Разрешить). Ja nevēlies saņemt paziņojumus, spied pogu "Bloķēt" (Block, Блокировать), "Nē, paldies" (No thanks, Нет спасибо), "Ne tagad" (Not now, Не сейчас) vai arī "Nekad neatļaut" (Never allow, Никогда не допускайте) - pogas teksts ir atkarīgs no tā, kādu pārlūkprogrammu vai ierīci Tu izmanto.

Push paziņojumi

Kā pieteikties Push paziņojumiem, ja pirms tam esi bloķējis Push paziņojumu saņemšanu?

  • Uzspied pogu zem atslēgas, kas atrodas blakus mājas lapas URL adreses ievadjoslai.
  • Piekrīti paziņojumu saņemšanai, nospiežot pogu "Atļaut" (Allow, Разрешить). Iespējams, ka pēc piekrišanas paziņojumu saņemšanai, Tev tiks pieprasīts pārlādēt mājas lapu (Reload, Перезагружать).

Cik bieži es saņemšu Push paziņojumus?

Push paziņojumus saņemsi tikai 1 - 3 reizes mēnesī. 

Tikai labākie un izdevīgākie šī brīža kredītu piedāvājumi - akcijas, bonusi un atlaides, kas var būt īpaši noderīgas arī Tev! Ikvienam tiek dota iespēja pieteikties bez jebkādas papildu maksas!

Kā atteikties no Push paziņojumiem?

Protams, ikvienam ir tiesības atteikties no Push paziņojumiem, un to var izdarīt jebkurā laikā. Tas ir pavisam vienkārši un ātri:

  • Uzspied uz atslēgas, kas atrodas blakus mājas lapas URL adreses ievadjoslai.
  • Noraidi paziņojumu piekrišanu (spied "Bloķēt").