Noderīgas aplikācijas finanšu plānošanā 2018-11-12

Mūsdienu tehnoloģijas pēdējo gadu laikā ir pilnībā izmainījušas sabiedrības dzīvi. Ja palūkojamies gadus divdesmit atpakaļ, tad par šādiem dzīves apstākļiem mēs pat iedomāties nevarējām. Interneta tehnoloģijas un viss ar tām saistītais sniedz daudz priekšrocību, par kurām mēs pat ikdienā neaizdomājamies. Nevar neizmantot arī dažādu aplikāciju jeb mobilo lietotņu sniegtās priekšrocības, kuru galvenais mērķis ir izglītot, izklaidēt un palīdzēt klientiem ikdienas dzīvē.

Kāpēc izmantot finanšu plānošanas aplikācijas?

Izmantojot finanšu pārvaldīšanas aplikācijas, ir iespējams ļoti ērtā veidā sekot līdzi visiem izdevumiem, lai saprastu, kam tiek tērēts par daudz un kā izveidot ietaupījumus.

Aplikācijas, kas piedāvā finanšu plānošanu un pārvaldīšanu, ir neskaitāmā skaitā, tieši tāpēc katrs pats var izvēlēties sev tīkamāko gan pēc dizaina, gan izkārtojuma, gan lietošanas mērķa, gan sarežģītības pakāpes u.c. Iesakām apskatīt vairākas aplikācijas, lai varētu atrast piemērotāko! Gluži tāpat kā ar ātrajiem kredītiem - lai atrastu sev atbilstošāko aizdevumu, iesakām vispirms rūpīgi izvērtēt vairāku kredītiestāžu piedāvātos pakalpojumus.

Bezmaksas aplikācijas finanšu plānošanai ikdienā

1Money: izdevumi, personīgās finanses, budžets - viegls veids kā sekot visiem saviem izdevumiem bez papildu maksas. Ātra budžetēšana! Izmantojot šo lietotni, ikviens varēs sekot līdzi savai finanšu uzskaitei - saprast, kur visvairāk aizplūst nauda.

Money Lover: Budget App & Expense tracker - šī ir bezmaksas aplikācija, kas palīdzēs Jums pārvaldīt savus izdevumus un gudri plānot budžetu ar dažādu diagrammu palīdzību, lai ietaupītu vairāk naudas nākotnei.

Fast budget: Expense & Money Tracker - saglabājiet savu vai pat visas ģimenes budžetu viegli kontrolējamu ar šo bezmaksas aplikāciju, ar kura palīdzību varēsiet iegūt dažādus pārskatus par izdevumu sadalījumu dažādās dienās, ienākumu un izdevumu attiecību u.tml.

Money Manager Expense & Budget - ideāla finanšu plānošanas, pārskatu un izdevumu izsekošanas bezmaksas aplikācija, kas palīdz pārvaldīt personīgās finanses vieglā veidā.

Mobills: Budget App -  izveidojiet savu budžetu, sekojiet līdzi saviem izdevumiem un pārvaldiet visu savu naudu vienā vietā! Šī bezmaksas aplikācija piedāvā vienkāršu dizainu, kas dažādu grafiku veidā palīdz sadalīt izmaksu proporcijas un ienākumu palielināšanos/samazināšanos laika gaitā.

Aplikācijas veiksmīgai uzņēmējdarbībai

Awesome note - pierakstu aplikācija, kas ļauj saglabāt piezīmes gan teksta, gan balss ziņu formā. Lai arī kur Jūs atrastos, šī aplikācija būs lielisks organizators, kas ļaus veikt svarīgus pierakstus jebkurā pasaules malā un vietā: pie jūras, vilcienā, konferencē, viesnīcā, birojā u.c.

Expensify: Expense Reports - bezmaksas aplikācija, kura viegli ļauj sekot līdzi savā izmaksām, piemēram, uzņēmuma komandējuma laikā. Expensify dizains ir veidots tā, lai maziem uzņēmējiem un grāmatvežiem tas būtu pilnībā pārskatāms un saprotams. Ar šīs aplikācijas palīdzību iespējams sekot līdzi visiem izdevumiem un tā automātiski sastādīs izdevumu atskaites.

Desk.com - izmantojot šo aplikāciju savā mobilajā tālrunī vai planšetē, Jūs nekad nezaudēsiet saikni ar klientiem, jo tā piedāvā iespēju sekot līdzi visām klientu darbībām uzņēmuma sociālajos tīklos un e-pastā, dzīvojot ar pārliecību, ka atbildes tiks sniegtas uz visām klientu neskaidrībām.

Facebook Pages Manager - ja Jūsu uzņēmumam ir izveidota Facebook lapa, tad ar šo bezmaksas aplikācijas palīdzību Jūs varēsiet šo lapu pārvaldīt, atbildēt uz klientu jautājumiem nekavējoties, būt informēts par lapas jaunumiem, apskatīt lapas apmeklētāju aktivitāti datu veidā jebkurā laikā un veikt jebkādas citas tamlīdzīgas darbības.

Evernote - veiciet piezīmes un izmantojiet to kā plānotāju un piezīmju grāmatiņu! Pateicoties šai bezmaksas aplikācijai, ikviens uzņēmējs var koncentrēties uz to, kas ir svarīgākais. Organizējiet savus pierakstus tā, kā vēlaties, lai pēc tam ar tiem varētu dalīties ar citiem kolēģiem! Galvenais ieguvums - lai arī kurp Jūs dotos, visa svarīgā informācija būs vienmēr Jums blakus.

Bezmaksas aplikāciju mīnusi

Katra uzņēmuma mērķis ir gūt peļņu. Arī ar bezmaksas aplikāciju palīdzību uzņēmumi vēlas nopelnīt, tāpēc vairums šādu aplikāciju parasti tiek papildinātas ar dažādu uzņēmumu/organizāciju reklāmām un to baneriem, kas Jums kā aplikācijas lietotājam var radīt traucējumus to izmantošanā.