Ferratum kredītlīnija bez procentiem 2018-06-04

Ferratum Bank

Kredītam vienmēr būtu jābūt pārdomātam un atbildīgam lēmumam. Ikdienā mēdz gadīties situācijas, kad papildus naudas līdzekļi ir nepieciešami un no tā nekur nevar izvairīties. Mūsdienās kredīts internetā ir viens no reālākajiem un vienkāršākajiem variantiem, kā šādas problēmas atrisināt.

Nauda tiem, kuri dara!

Kā pieteikties Kredītlīnijai?

  • Aizpildi pieteikumu izvēlētajam aizdevumam.
  • Veic 0.01€ identifikācijas maksājumu, lai pabeigtu pieteikumu.
  • Pieteikuma izskatīšana 15 minūšu laikā. 

Saņemt kredītu

Ferratum piedāvājums:

  • Pirmais kredīts: aizdevums jauniem klientiem līdz 3000 €.
  • Kredīta summa: aizdevums esošajiem klientiem līdz 3000 €.
  • Kredīta termiņš: no 3 līdz 36 mēnešiem.
  • Vecuma ierobežojums: no 20 līdz 75 gadiem.
  • Saņemšanas laiks: 15 minūtes.
  • Izņemt visu uzreiz vai pa daļām.
  • Ikmēneša maksājums no 20 €.
  • Kredītbrīvdienas bez komisijas maksas.

Kāpēc izvēlēties Kredītlīniju?

Kredītlimits ir aizdevums, kas darbojas līdzīgi banku kredītkartēm: izvērtējot Tavas atmaksas iespējas, Ferratum Bank nosaka Tev pieejamo maksimālo Kredītlimita summu.

Ferratum Bank Kredītlīnijas pieteikums

Cik ilgi es varu atmaksāt kredītlīniju?

Izmantotā summa ir jāatmaksā pa daļām, katru mēnesi veicot minimālo maksājumu, kas var būt 20 EUR vai 9% izlietotās kredītlimita summas + dienas procentu likme (0.22% par katru izmantoto dienu). Kopējais mēnešu skaits kredīta atmaksai ir atkarīgs no izmantotās summas un atkārtotas naudas izņemšanas.

Kredītlīnija Ferratum – piesakoties tiek izvērtētas atmaksas iespējas un piešķirta maksimālā pieejamā summa, kuru var izņemt vai nu visu uzreiz, vai pa daļām, atmaksājot pakāpeniski bez noteikta termiņa (bez maksimālā atmaksas termiņa). Kredītlīnija darbojas tā, ka dienas procentu maksu aprēķina tikai par to summu, kas dotajā brīdī izņemta no kredītlīnijas.

Cik reizes iespējams aizņemties?

Aizņemties var tik reižu, cik nepieciešams, līdz ir sasniegts maksimālais limita apjoms. Savukārt kopējais mēnešu skaits kredītlīnijas atmaksai ir atkarīgs no izmantotās summas un atkārtotas naudas izņemšanas. Ja kredītlīnija tiek atmaksāta ātrāk, nekā noteiktajā maksājumu grafikā ar minimālajiem ikmēneša maksājumiem, dienas procentu likme tiek aprēķināta tikai par izmantotajām dienām. Minimālā ikmēneša maksājuma apmērs tiek aprēķināts pēc izmantotās kredītlīnijas summas un iepriekš veiktā maksājumu skaita.

Vai es varu saņemt aizdevumu?

Aizdevumus mēs piešķiram no 20 gada vecuma. Lai pieteiktos, tev jābūt ar labu kredītvēsturi, maksātspējīgam, un tev nepieciešams bankas konts kādā no Latvijas Republikas kredītiestādēm un mobilais telefons.

Pēc tam, kad Ferratum Bank mājas lapā būsi aizpildījis pieteikumu, 10 minūšu laikā tas tiks izvērtēts, un ar Tevi sazināsies Ferratum Bank klientu apkalpošanas speciālists.

Saņemt kredītu

Kredīta izmaksu piemērs

  • Izmaksu piemērs: Kredīts 600 € uz 12 mēnešiem, mēneša maksājums 63.81 €, kopējā summa, kas jāatmaksā, ir 765.75 €, gada procentu likme APR 65%.
  • Maksimālā gada procentu likme (APR): 65% (gada procentu likme GPL ir visas kredīta kopējās izmaksas izteiktas procentos).
  • Patiesā kredīta summa un procentu likme var mainīties atkarībā no kredītvēstures, ienākumiem un izvēlētās summas.

Ferratum kontaktinformācija

"Ferratum Bank" p.l.c.

Darba laiks:

Pirmdiena - piektdiena: 8:00-20:00
Sestdiena: 9:00-18:00
Svētdiena: 10:00-18:00

Telefons:

+371 66100023

E-pasts:

info@ferratumbank.lv  ​

Adrese:

Tagliaferro Business Centre
14 High Street
Sliema SLM 1551, Malta

Uzzini vairāk šeit: Ferratum informācija un atsauksmes